Сграда Болярска  е семеен тип жилищна сграда състоящата се от 15 апартамента с оптимално разпределение, светли и правилни форми на помещенията, надземни гаражи, място за отдих, ограничен достъп и видеонаблюдение. Изпълнява се с безкомпромисно качество, отговаряща на всички европейски изисквания. В стремеж да постигнем наистина качествен и стойностен продукт  с покачваща се стойност във времето използваме материали и работна ръка от най-висок клас.

 

В сградата предлагаме открити и закрити паркоместа, самостоятелни гаражи с топла връзка към общите части на сградата. Двустайни  апартаменти с квадратури  53 кв.м. и 59 кв.м.,  Тристайни жилища с площ от 80 кв.м., 83 кв.м.,  130 кв.м.  и  премиум апартамент с огромна 360 градусова панорамна тераса.

Луксозни общи части, представително фоайе по индивидуален дизайнерски проект, асансьор с луксозна кабина с автоматични врати, домофонна система, видеонаблюдение.

Фасада: Комбинация от окачена HPL и минерална мазилка с дебелина на топлоизолационния слой от 15 см,  фасаден камък или травертин.

Тухлена зидария с керамични тухли Wienerberger Porotherm 25 N+F.